13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt

Buskerud videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

Informasjonsmøte for elever og foresatte på vg1 ST

Torsdag 28. januar kl. 18.00 blir det informasjonsmøte på Teams om veien videre for vg1 studiespesialisering. Møtet er for elever og foresatte.

Toppkarakter ved NMBU

Felix Albrigtsen er elev i 3STB, og nå har han tatt 20 studiepoeng ved universitetet på Ås! Det ble til og med toppkarakter!

Hurra - nå blir det Toppidrett volleyball!

Det er med stor glede vi kan fortelle at vi har snekret sammen et tilbud til unge volleyballspillere.

Avslutning for vg3 17. juni

Hold av datoen. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022, bør du starte søkeprosessen nå.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Vi søker lærer til byggfag

Vi søker en fagsterk, initiativrik og utviklingsorientert yrkesfaglærer innen bygg- og anleggsteknikk.

Tilbud om meningokokkvaksine

Alle avgangselever (vg3 og lærlinger) tilbys vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Vi trenger tilkallingsvikarer

Vi søker engasjerte og rause personer som er allsidige.