Antimobbeuke på Buskerud vgs.

Det er antimobbeuke fra 31. august til 4. september, og vi markerer dette i klassene.

To elever og to lærere utenfor avd. Rosthaug. - Klikk for stort bildeKristian (t.v.) og Magnus (t.h.) er enige med Eli Svarverud (mobbeteamet) og Bente Holm (rådgiver) om at mobbing må stoppes. Ingvild Stegane Strandbråten

Alle elever skal ha det trygt og godt på skolen, og vi jobber daglig for at vi skal ha gode læringsmiljøer. Om noen hos oss føler seg mobbet eller krenket, har vi et eget mobbeteam (nå ved Eli Svarverud) som kan hjelpe til med å løse saker.

I uke 36 er det antimobbeuke, og vi markerer dette i klassene. Rådgiverne våre har laget et opplegg som lærerne og elevene kan bruke.

Vi minner om at vi alle har et ansvar for å si ifra dersom vi ser eller opplever mobbing og trakassering.