Elevundersøkelsen 2020

Det er tid for årets elevundersøkelse - en viktig undersøkelse for oss, der vi håper alle elever svarer.
Elever samarbeider om oppgaver. - Klikk for stort bildeElevundersøkelsen 2020 gjennomføres i uke 48. Da kan vi blant annet få svar på hvordan våre elever opplever undervisningen og miljøet på skolen vår. Ingvild Stegane Strandbråten

Elevundersøkelsen gjennomføres hvert år. Det er en nasjonal undersøkelse som alle skoler deltar i.

På Buskerud vgs. gjennomfører vi elevundersøkelsen kommende uke (uke 48), og kontaktlærer vil sørge for at elevene får tid til å svare. Dere kan lese mer om undersøkelsen her: Informasjon til foreldre og foresatte.

Elevundersøkelsen er nokså omfattende. Spørsmålene finner dere her: spørsmål i elevundersøkelsen.

Vi ønsker at flest mulig elever svarer på undersøkelsen, for denne undersøkelsen er veldig viktig for oss, men det er viktig å få fram at den er frivillig for den enkelte.