Undervisning uke 49

OPPDATERT 26.11. KL. 16.35 Fra og med onsdag 2. desember, går vi over til gult nivå. Her finner du planen for mandag 30. november og tirsdag 1. desember.
PC-skjerm med Teams - Klikk for stort bilde Ingvild Stegane Strandbråten

Enda en annerledes skoleuke er snart over, og undervisningen har vært tilpasset situasjonen etter beste evne.

Delta i dugnaden

Det er nødvendig at elevene er aktive med å bidra til å ivareta smittevernet (håndhygiene, holde avstand i fellesarealer, ikke vandre mellom klasserom, opprettholde kohorter). Bruk innganger nærmest ditt klasserom. Gangene brukes til forflytning, ikke som oppholdsrom.

Undervisning i uke 49

På grunn av smittesituasjonen i Modum kommune og i kommuner rundt, har skolens ledelse i samråd med kommuneoverlegen i Modum, besluttet at Buskerud videregående skole skal være på rødt nivå etter trafikklysmodellen mandag og tirsdag i uke 49. Planen er da at det blir noe hjemmeskole og noe fysisk skole disse to dagene.
Se plan for mandag 30. november og tirsdag 1. desember i uke 49. (PDF, 146 kB)

Fra og med onsdag 2. desember er det igjen gult nivå, og alle kommer da tilbake på skolen.

Internatet er åpent

Internatet holder åpent inntil videre siden noen av beboerne skal være på skolen.

Følg med for oppdateringer

Vi vil legge ny informasjon på våre nettsider, så følg med her. Vi vil også dele informasjon på vår facebookside, så dersom du ønsker varsler om at det er lagt ut ny informasjon, kan du like og følge denne siden.