God jul til alle elever!

Julehilsen fra rektor: "En velfortjent juleferie", skriver Bjørn-Erik til ungdommen, og han beklager at noen starter jula i karantene.

Rektor foran juletreet sitt. - Klikk for stort bildeRektor Bjørn-Erik ønsker alle elever ei god jul! Privat

Hei alle elever ved Buskerud vgs!

Jeg vil ønske dere en riktig god jul og en velfortjent juleferie!

Samtidig er det en liten bismak, da jeg vet noen av dere dessverre starter jula i karantene.

Jeg, og alle på skolen, vil takke for dugnaden gjennom hele høsten med ivaretakelse av smittevern, etter beste evne. Dere imøtekommer endringer, omstillinger og til tider uforutsigbarheter på en utrolig god måte.

Vi ser alle frem til å ta fatt på 2021, som etter hvert blir et år tilbake til det normale, både i egne liv og inne på skolen. Det vil inn i 2021 være viktig at vi tar vare på hverandre, og ser hverandre.

Jeg hilser god jul til dere alle, fra alle som jobber på skolen vår!

Bjørn-Erik, rektor