Sissel Strandbråten og Trine Fjulsrud gleder seg til å ta imot elever i kantina. Her er de bak det nymonterte plexiglasset.
Ingvild Stegane Strandbråten
Hvor finner du kantinene
Avd. Rosthaug: I underetasjen i E-fløya.
Avd. Buskerud: I det nye bygget ved siden av undervisningsbygget.
Åpningstider
Mandag til fredag: kl. 07.45-14.00.
Betaling
Vi tar kort og Vipps. Vi tar ikke imot kontanter nå mens det er covid-19.
Meny
I den perioden vi er inne i, tilbyr vi:
- innpakket, påsmurt mat
- ferdiglagde salatbeger
- varmmat som personalet legger opp
- yoghurter
- drikke
Følg gjerne kantina på avd. Rosthaug på Snap for å se dagens meny og tilbud.
Smitteverntiltak
Husk at du må sprite eller vaske hendene før du går inn i kantina. Husk også å holde avstand her, som ellers på skolen.
Skolens smitteverntiltak gjelder. I tillegg kan du legge merke til dette:
- avstandsklistremerker på gulv
- plexiglass
- hansker under produksjon og kundebehandling
- innpakket og porsjonert mat
- kun kort, og helst vipps
- håndsprit
- vask av bord og overflater
- færre stoler i lokalet
Avstandsklistremerker på gulvet er ett av koronatiltakene.
Ingvild Stegane Strandbråten
Bærekraftig skolemåltid
Elevene ved Buskerud vgs. skal i mars 2021 få tilbud om gratis skolemåltid, som baserer seg på bærekraftige prinsipper. Men hva er bærekraftig mat?
Bærekraftig matproduksjon ivaretar miljøet, ressursgrunnlaget, det biologiske mangfoldet og god dyrevelferd. Maten som produseres, skal gi god, trygg og næringsrik mat til befolkningen nå og i framtida.
Her vil vi at drikke først og fremst skal være vann, og at pengene som brukes, primært skal gå til mat og bærekraftige måltider. Råvarene som brukes, skal være dyrket på miljøvennlig måte, og maten som tilbys, skal være god, styrkende og mettende.
FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.