Koronasmittede elever

OPPDATERT 21.12.20, KL. 22.50: Ny elev i 2SSA smittet. Alle i faget Entreprenørskap 1 er satt i karantene.

Munnbind - Klikk for stort bildeTo elever i 2SSA har fått påvist covid-19. Ingvild Stegane Strandbråten

21.12.20:

En ny positiv test i 2SSA (Salg, service og reiseliv) fredag medførte ny smittesporing for onsdag og torsdag. Konsekvensen foreløpig er at ytterligere to lærere er satt i karantene, og at elevene i 2SSA får forlenget sin karantene.

Faget Entreprenørskap 1 ble også involvert i dette på onsdag. Der var elever på studiespesialisering (ST) og påbygning (PB) inne i kort tid, og disse er nå satt i karantene. Alle er kontaktet av smittesporingsteamet i kommunen.

18.12.20:

En elev i 2SSA (Salg, service og reiseliv) har testet positivt på covid-19. Eleven var kun på skolen mandag denne uka. Nærkontakter er kontaktet og satt i karantene av kommunens smittesporingsteam.

Dette innebærer at 2SSA og 2HHA (Hest- og hovslagerfag) er i karantene. 2HHA hadde kroppsøving sammen med 2SSA på mandag. Videre er involverte lærere satt i karantene.

Bjørn-Erik Buøen, rektor