Skoledagene 21. og 22. desember

De aller fleste er på skolen mandag og tirsdag før jul, men de som har hjemmeskole 21.12., har også det 22.12. Juleavslutning fra lunsj til kl. 13.00.

Julestjerne i vinduet - Klikk for stort bilde Ingvild Stegane Strandbråten

Ut fra lokale helsemyndigheter, nasjonale helsemyndigheter og føringer fra Viken er skolene pålagt å drive undervisning i sin helhet t.o.m. 22.12. Justeringer av formen for undervisning gjøres kun av hensyn til om en skole driftes etter gul eller rød trafikklysmodell, og avvik kun dersom andre krav fra kommuneoverlege foreligger.

Hjemmeskole eller fysisk skole?

Vi driftes etter gul modell og har gjort det siden 02.12.20. Dette innebærer at vi følger oppsettet/planen vår for undervisning 21. desember (PDF, 59 kB). Og: De som er på skolen mandag, skal være på skolen tirsdag. De som har hjemmeskole mandag, har hjemmeskole også tirsdag (dette av smittevernhensyn).

Klassevis avslutning

På tirsdag følger vi timeplanen før lunsj (4 timer). Fra og med lunsj fram til klokka 13.00 er det avsatt tid til juleavslutning i klassene - og da er det kontaktlærere som har regien. Dette gjelder alle klasser uavhengig om de er hjemme eller på skolen.

Bussavganger

Det blir avgang avd. Buskerud klokka 13.00. Busser fra Åmot går alle veier fra 13.20 til 13.40.

Informasjon

Vi vil også dele informasjon på vår facebookside, så dersom du ønsker varsler om at det er lagt ut ny informasjon, kan du like og følge denne siden. Vi er også på Instagram, så følg oss gjerne der.

Bjørn-Erik Buøen, rektor