Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 18. mars: viken.no/buskerud-vgs

Rådgivertjenesten

Våre rådgivere hjelper elever med yrkesvalg og karriereveiledning, og de lytter og gir råd ved personlige og faglige problemer.
De tre rådgiverne på skolen. - Klikk for stort bildeBente Holm (f.v.), Hanne Solberg Ødegård og Aud Stormoen er rådgivere ved Buskerud videregående skole. Ingvild Stegane Strandbråten  

Hva vi kan hjelpe deg med

Vi vil ha et nært samarbeid med kontaktlæreren din om faglige og sosiale spørsmål, og i tillegg kan vi blant annet hjelpe deg med:

  • Råd og veiledning om utdanning og yrkesvalg/karriereveiledning
  • Informasjon om Statens lånekasse
  • Personlige og faglige problemer
  • Formidling av kontakt med PPOT og andre hjelpeinstanser

Vi forsøker å være tilgjengelige for deg når du trenger å snakke med oss. Det er lurt å be om en samtale. Innimellom er vi ledige for «drop-in samtaler», og da har vi åpen dør. Du vil finne et oppslag i klasserommet om hvordan du kan få tak i oss, og du kan bruke appen Elevtjenesten.

Vi har taushetsplikt og er her for å støtte og hjelpe deg i skolehverdagen din.

Hvert år opplever vi at enkelte elever av ulike årsaker velger å skrive seg ut av skolen. Før denne avgjørelsen blir tatt, er det viktig at kontaktlærer og rådgiver har diskutert alternative løsninger sammen med deg.

Hvor finner du oss?

Avdeling Rosthaug

Du finner oss i 1. etasje.

  • Bente Holm på rom B131 (i korridoren bak biblioteket): Rådgiver for Studiespesialisering og Idrettsfag.
  • Aud Stormoen på rom B127 (i korridoren bak biblioteket): Rådgiver for Helse- og oppvekstfag, Teknologi- og industrifag, Elektro- og datateknologi, Salg, service og reiseliv og Påbygning til generell studiekompetanse.

Avdeling Buskerud

Du finner oss i undervisningsbygget.

  • Hanne Solberg Ødegård: Rådgiver for alle klassene på Buskerud, dvs. Bygg- og anleggsteknikk, Arbeidsmaskiner, Naturbruk og Restaurant- og matfag. 
Til toppen