Startsamtaler og første skoledag

Velkommen til startsamtaler og skolestart på Buskerud videregående skole!

Elever og miljøarbeider har det gøy med ball i skolegården - Klikk for stort bilde Ingvild Stegane Strandbråten

Første skoledag 19. august

Første skoledag for alle elever er onsdag 19. august. Alle elever møter klokka 08.00 på avd. Rosthaug eller på avd. Buskerud. Pass på å sjekke hvilken avdeling du skal være på.

Startsamtaler 17. og 18. august

Startsamtaler er obligatorisk for vg1, og så er det opp til kontaktlærer om og hvordan samtaler på vg2/vg3 gjennomføres. Nye elever på vg2/vg3 skal uansett ha samtale med kontaktlærer.

Innkalling sendes ut med SMS eller oppringing fredag 14. august, og samtalene finner sted 17. eller 18. august. Elev og foresatte tar med dokumentasjon på eventuelle tilretteleggingsbehov.

Det er fint om elever og foresatte har gjort seg kjent med startsamtaleskjemaet på forhånd:
Vg1-skjema (PDF, 150 kB)
Vg2-skjema (PDF, 157 kB)

Bokutlevering 17. og 18. august

Etter startsamtalen henter elevene lærebøkene på avdelingens bibliotek.

Det er viktig å lese dette før skolestart